Profile din otel galvanizat


Stabile si durabile printr-un design eficient

Profile formate la rece si profile speciale

/ Constructii civile & Infrastructura / Depozite, Transport, Industrie / Energie /

profile

Profile la rece

Va putem oferi otel galvanizat prin scufundare la cald (HDG), cu strat de zinc, pornind de la Z125 pana la Z1000. Beneficiile folosirii acestor profiluri sunt rezistenta la tractiune, rezistenta la coroziune, greutate redusa, calitate, instalare rapida, costuri reduse.

Constructii civile si Infrastructura

Pot fi folosite ca parte principala in structura constructiilor industriale si civile cum ar fi fabrici, depozite, garaje, hangare, sali de expozitie etc.

Vedeti mai jos PDF detaliat cu dimensiunile profilelor

Profile pentru Depozite, Transport si Industrie

Pot fi folosite ca parte principala in structura constructiilor industriale si civile cum ar fi fabrici, depozite, garaje, hangare, sali de expozitie etc.

Vedeti mai jos PDF detaliat cu dimensiunile profilelor

Profile energie

Pot fi folosite ca parte principala in structura constructiilor industriale si civile cum ar fi stalpi curent, profile pentru sustinerea tuburilor solare etc

Vedeti mai jos PDF detaliat cu dimensiunile profilelor

Caracteristici

Gama larga disponibila a acestor profile, calitatea si finisajul acestora sunt în prezent, fara indoiala, printre cele mai bune pe piata interna si pe pietele externe. Ele sunt actualizate in mod constant cerintelor pietei care este intr-o continua dezvoltare. Profilele noastre sunt realizate din benzi laminate la cald, laminate la rece, din otel galvanizat, si acoperite cu otel inoxidabil. Tehnicienii nostri sunt intotdeauna la dispozitia clientilor pentru schimbarea sau crearea de noi profile.

STANTARE

Perforarea poate fi facuta la cerere asigurand precizie si repetabilitate

MARCAJ

La cerere putem aplica marcajul pe fiecare piesa in parte.

TOLERANTA

Toleranta la sectiuni ca UNI EN 10162


RECTILINITATE

Deviatia permisa de linia dreapta nu depaseste 0,002 x l din lungimea sectiunii.

TORSIUNE

Unghiul de rasucire nu depaseste 1 grad/metru. In cazul unor sectiuni complexe sunt permise in functie de masurari prealabile

CONCAVITATE, CONVEXITATE

Tolerantele laturilor plate nu trebuie sa depaseasca 0,8% din dimensiunea laturii luate in considerare.

Despre MPX Metal Work & Distribution

MPX Metal este o companie de distributie a materialelor prime feroase si neferoase, semi-finisate utilizate in procese de fabricatie in domeniul electrotehnic, electric, stantarii, ambutisarii, sau productiei de arcuri. Clientii nostri sunt companii producatoare dar si de distributie, pentru care timpul si calitatea, inseamna bani. Din acest motiv, scopul nostru, este acela de a raspunde cererilor eficient, rapid si calitativ.

Comanda sau cere detalii

la
office@mpxmetal.ro

Copyright 2019 | MPXMetal.ro | Toate drepturile rezervate