Scroll to top
en ro

Despre noi


MPX Metal Work&Distribution - Produse europene la standardele clientului

De ce MPX Metal?

De ce MPX Metal?

Colaboram cu echipe de profesionisti cu inaltă calificare si experienta in gasirea celor mai bune solutii, pentru a putea indeplini cele mai complexe cerinte ale clientilor nostri.

Cu ce ne ocupam?

Cu ce ne ocupam?

Distributia materialelor prime feroase si neferoase, semi-finisate utilizate in procese de fabricatie in domeniul electrotehnic, electric, stantarii, ambutisarii, sau productiei de arcuri.

Clientii nostri

Clientii nostri

Companii producatoare dar si de distributie, pentru care timpul si calitatea, inseamna bani. Din acest motiv, scopul nostru, este de a raspunde cererilor eficient, rapid si standarde calitative.

MPX Metal - Adaptarea la o piata in permanenta schimbare

MPX Metal Work&Distribution este o companie de distributie a materialelor prime feroase si neferoase, semi-finisate utilizate in procese de fabricatie in domeniul electrotehnic, electric, stantarii, ambutisarii, sau productiei de arcuri. Clientii nostri sunt companii producatoare dar si de distributie, pentru care timpul si calitatea, inseamna bani. Din acest motiv, scopul nostru, este acela de a raspunde cererilor eficient, rapid si calitativ

  • Oferim o gama larga de produse - toate de provenienta europeana

Serviciile noastre includ consultanta si consiliere tehnica, precum si asigurarea securitatii livrarii rapide a produselor noastre. Serviciile de analiza, optimizare, calibrare si cunoasterea clientului ne ajuta sa anticipam necesarul de materiale si nevoile de business ale fiecarei companii partenere in parte.

  • Furnizorii nostrii sunt acreditati si certificati

Furnizorii nostrii sunt acreditati si certificati in acest sens conform normelor de productie, securitate si poluare europene. Calitatea produselor are o influenta directa asupra proceselor de fabricatie ulterioare precum si asupra compatibilitatii cu mediului inconjurator al produsului finit.

  • Tehnologii de ultima ora / stoc variat

MPX Metal Work&Distribution colaboreaza cu echipe de profesionisti cu inaltă calificare si experienta in gasirea celor mai bune solutii pentru cerintele cele mai complexe ale clientilor nostri.
Furnizorii nostri folosesc instalatii si utilaje care încorporeaza tehnologii de ultima ora, pot lucra o paleta larga de materiale si au un stoc variat.

Certificare ISO 9001:2015

iso-ro
iso-en

URMARESTE-NE!

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

Nici nu mai stiu de cati ani colaboram, de multi ani oricum. O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza. Succes si pe viitor!

— Avram Mircea

Cluj-Napoca

Din lunga lista de oameni/firme cu care am colaborat de-a lungul timpului, voi sunteti printre putinii pe care ii putem recomanda si altora.

— Ioana Tudor

Director achizitii

Numai cuvinte de lauda, iar cu produsele comercializate de MPX Metal W&D, nu dai gres iar cel mai important lucru este ca mereu gasesc solutii pentru nevoile fiecaruia.

— Eugen Tersanski

Iasi

By accepting cookies, we can ensure a personalized experience on this website for you.
Accept
I do not accept