Scroll to top
en ro

Abrazive PFERD


TRADITIE / PROGRES / INOVARE

Compania a inceput cu producerea de pile pentru copitele cailor in urma cu peste 200 de ani. De atunci, aceasta companie de familie a devenit unul dintre cei mai importanti producatori din industria de scule. Ideile si produsele inovatoare sunt cheia succesului PFERD. Chiar de la inceput, „calul in saritura” a fost un semn distinctiv de brand pentru o calitate excelenta, performanta de top si eficienta. El simbolizeaza puterea, rezistenta si fiabilitatea. Profesionistii asociaza numele cu gama de produse de top.

FINISARE MARGINI

FINISARE MARGINI

PFERD a dezvoltat o linie de freze noi inovatoare optimizate pentru finisare. Sistemul oferă soluții de la șlefuirea grosieră la o finisare ca o oglindă.

Descarca catalog
PIETRE BIAX

PIETRE BIAX

Dintr-o gamă extinsa de sortimente de granulatie si grade de duritate sunt realizate cele mai variate forme de instrumente de slefuit adaptate în functie de utilizare.

Descarca catalog
POLIZARE / POLISARE

POLIZARE / POLISARE

Prin alegerea suportului adecvat, unealta abraziva este adaptata la cerintele aplicatiei prevazute. Programul de fabricatie se imparte in trei grupe.

Descarca catalog
PILE

PILE

Cu o experienta de secole ca partener in domeniul prelucrarii metalelor, PFERD a perfectionat forme si danturi ideale pentru pile destinate industriei si mestesugarilor.

Descarca catalog
DIAMANTATE / CBN

DIAMANTATE / CBN

Aceste scule sunt recomandate pentru durabilitate esential mai mare, cat si pentru o mai buna mentinere a formei, comparativ cu sculele abrazive traditionale.

Descarca catalog
DISCURI ABRAZIVE

DISCURI ABRAZIVE

Discurile abrazive de debitare pentru utilizare la masini stationare sunt alocate liniei performante SG-ELASTIC a firmei PFERD- cf. EN 12413:2007.

Descarca catalog
FREZE BIAX

FREZE BIAX

Standardul ridicat de calitate si varietatea sortimentului Pferd contribuie la identificarea unei solutii sub forma sculei potrivite pentru orice aplicatie.

Descarca catalog
PERII SARMA

PERII SARMA

Noi oferim un cuprinzator program de perii de calitate pentru prelucrarea profesionala a diferitelor materiale si pentru diferite sarcini de prelucrare.

Descarca catalog
ECHIPAMENTE

ECHIPAMENTE

Programul include accesorii electrice, pentru aplicatii portabile, cum ar fi de slefuirea, frezarea, perierea, taierea sau lustruirea.

Descarca catalog
POLIZARE / DEBITARE

POLIZARE / DEBITARE

Experienta indelungata din domeniul consultantei pentru aplicatii sunt valorificate pentru realizarea de produse noi, inovatoare.

Descarca catalog

Executii speciale

In situatia în care cataloagele noastre detaliate de produse nu sunt suficiente pentru solutionarea problemelor dumneavoastra,
putem produce la cerere produsul necesar Dvs. la o calitate ridicata specifica firmei PFERD.
Va rugam luati legatura cu consultantii nostri de vanzare!
Echipa noastra de specialisti pentru scule speciale destinate tehnicii de prelucrare va sta la dispozitie!

Comandă sau cere mai multe detalii

By accepting cookies, we can ensure a personalized experience on this website for you.
Accept
I do not accept